🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

ایا میتوان با انحصار وراثت استعلام گرفت و همه سندها را پیدا کرد؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۵۳۱

با سلام مادر و خاله من سالهاست (نزدیک ۵۰ سال) فوت کرده اند به دلیل عدم همکاری وراث تا بحال ارث کمی تقسیم شده و این دو بزرگوار زمین و اموال زیادی داشتند اما محل تعدادی از سندها هم نامشخص است ایا میتوان با انحصار وراثت استعلام گرفت و همه سندها را پیدا کرد؟
از کجاها باید استعلام گرفت؟

۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام بله در ضمن دریافت انحصار ورثه نسبت به استعلام ماترک و دریافت آن اقدام نمایید

گفتگو با وکلای آنلاین ۳ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۷۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۲۸۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۲۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان

سلام
می توانید متعاقب دریافت انحصار ورثه و به اسناد ان اقدام به استعلام اموال نمایید و تحریر ترکه و مهر موم انها نمایید

به اداره مالیات محل اقامت متوفی مراجعه نمایید، واز روی اظهارنامه مالیاتی که ورثه  داده اند، می توانید میزان ارث بجامانده  متوفی را متوجه شوید.

سلام- بله وراث می توانند اموال متوفی را از طریق سازمانهای مختلف استعلام بگیرند. زمان ۵۰ سال گذشته زمان زیادی نیست و می توانید از سازمانهای مختلف استعلام بگیرید/.

مشاوره‌های حقوقی مرتبط