🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

ایا همسرم بااین مدارک می تواند من را طلاق دهد؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱,۳۲۳

باعرض سلام و خسته نباشید
من زن متاهلی هستم عقد کرده...روزی یکی از دوستانم از من خواهش کرد که دوست پسرش را که قصد ازدواج داشت را امتحان کنم...و منم متاسفانه بدون اجازه همسرم چند روزی اس هایی به اون فرد دادم برای امتحان کردنش...اما هیچ رابطه ای بین ما نبود ...حتی اون پسر بو برده بود که من از طرف gfش دارم امتحانش میکنم
چند روز بیشتر بهش اس ندادم...که شوهرم پرینت سیم کارتمو گرفت (البته سیم کارت به نام شوهرمه) و اس هایی که داده بودم به صورت تماس 1 ثانیه ای در پرینت امده بود.شماره دوستم رو دادم به همسرم تا حقیقت رو از اون بپرسه...اما متاسفانه به علت تهدیدهایی که همسرم کرد دوستم همه چیز را انکار کرد و ماجرا را به گردن خودم انداخت!!!

اما خوشبختانه دوست پسرش حقیقت رو گفت و اینکه من هیچ رابطه ای بااون نداشتم...حتی تا حالا من اون پسر رو ندیدم!!!

متاسفانه بعلت این حماقتم و اعتمادکردن به دوستم ...همسرم الان بی گناهی مرا باور نمیکند و طلاق می خواهد...

ما خانواده با ابرویی هستیم...ایا همسرم می تونه از این مسائل در دادگاه استفاده کنه؟حتی با شهادت دروغین دوستم....البته دوست پسرش به نفع ما شهادت میده...
ایا چند تا اس ام اس عاشقانه میتونه منو توی دادگاه بی ابرو کنه؟البته شنیدم که متن اس ام اس رو مخابرات نمیده....فقط زمان اس ام اس مشخص میشه....ایا متن هم میتونه بگیره؟

همسرم می خواد طلاق بگیره...اما به نظرم چون مدارک قابل توجهی نداره میخواد من مجبور شم که توافقی بدون مهریه جدا شم....

ولی اگه قرار به طلاق باشه من مهریمو حتما میخوام (500سکه)من چکارمی تونم بکنم؟ایا می تونم قبل از اینکه اون اقدام کنه من اعاده حیثت کنم؟و بابت تهمت و افطرا شکایت کنم؟

ممنون میشم اگه راهنماییم کنید

۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام

حق طلاق قانونا با زوج است و هر زمان که بخواهد میتواند برای طلاق اقدام نماید و برای گرفتن طلاق نیازی به اثبات رابطه نامشروع شما ندارد تنها باید تکلیف حق و حقوق قانونی زوجه مثل نفقه و مهریه و . . . را مشخص نماید.

اخذ پرینت متن پیامک ها به دستور مراجع قانونی نیاز دارد و متن پیامک ها صرفا اماره ای است که قاضی به آن توجه می کند ولی به تنهایی دلیل محکمه پسندی محسوب نمی شود.

موفق باشید

گفتگو با وکلای آنلاین ۲۱ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۷۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۲۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۱۹۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۱۸۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۱۸۹,۰۰۰ تومان

مشاوره‌های حقوقی مرتبط