🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

ایجاد دیوار بین دو زمین و امکان مطالبه هزینه‌ها از همسایه

پرسیده شده
۶ پاسخ ۴۵

سلام وقت بخیر، شخصی بدون اجازه یک دیوار که بین خود و همسایه خود وجود داشت را خراب و آن را بازسازی می‌کند و از همسایه می‌خواهد هزینه ترمیم و بازسازی دیوار را بدهد و هیچگونه فاکتور یا مدرکی از هزینه‌های انجام شده ارائه نمی‌دهد. آیا از طریق دادگاه به نتیجه می‌رسد؟

۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام - در صورتی که تخریب و بازسازی دیوار مشترک بدون رضایت شما صورت گرفته ، الزامی به پرداخت هزینه ها ندارید مگر اینکه به بازسازی نیاز بوده که در انصورت نیز شما الزامی به پرداخت هزینه ندارید لیکن دیوار از حالت اشتراک بیرون و مختص همسایه ای که بازسازی نموده می شود

گفتگو با وکلای آنلاین ۴ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۷۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۱۹۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۶۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۱۸۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۱۹۰,۰۰۰ تومان

سلام
اگر بدون هماهنگی بازسازی انجام شده باشد.و قبلا با هم به توافق نرسیده باشید. و این دیوار در حدود زمین و مربوط به آن شخص باشد در صورت عدم تمایل به پرداخت میتوانید پرداخت نکنید.

درود بر شما، دوست گرامی مستحضر باشید که این مساله را باید دقیقتر بررسی کرد.

سلام.اگر دیوار با مصالح مشترک ساخته شود.دیوار مشترک بین دو همسایه محسوب می‌شود.اگر یکی از همسایه با هزینه خود دیوار جدید بسازد متعلق به آن است.لذا نمی تواند همسایه را اجبار پرداخت هزینه کند.

موضوع دیوار کشی قبلا باید به اطلاع طرف مقابل رسیده باشد ،و لذا اگر دیوا بنا به نظریه کارشناس برای طرفین نیاز بود ،که حسب بافت فرسوده تخریب شده باشد ،اسناد مدارک دال بر هزینه های،جاری باید ارا ئه نماید،

اگر دیوار مشترک باشد و ترمیم آن ضروری بوده بله ولی اگر نتواند ضورری بودن تعمیر و ترمیم دیوار را اثبات کند خیر

مشاوره‌های حقوقی مرتبط