🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

ایراد ضرب عمدی و دیه کمتر از یک دهم دیه کامل قابل تجدیدنظر نمیباشد؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۸,۱۷۲

با سلام .شکایت ایراد ضرب عمدی مطرح کردم نظریه پزشکی قانونی هم یک هزارم دیه کامل رو تعیین کردبرای ایراد ضرب به قفسه سینه .متهم در جلسه دادگاه انکار کرد قاضی سوال کرد آیا حاضربه ادای سوگند هستی گفت خیر و درپاسخ به سوال که آیا حاضراست شاکی قسم بخورد باز هم گفت خیر. علیرغم تمام این مسائل برائت متهم صادرشد زیر رای هم نوشته شد ظرف بیست روز قابل تجدیدنظرخواهی.اعتراض کردم رای تجدید نظر اومد که چون میزان دیه کمتر از یک دهم دیه کامل بوده رای قطعی بوده و تایید میشه. اصلا بحث دیه نیست فقط میخوام ضرب عمدی اثبات بشه چون این شخص یکبار دیگه هم من رو مورد ضرب قرار داده .حالا تکلیف چیست؟ میتونم به دادستان کل کشورشکایت کنم؟ این که نشد چون قاضی بدوی رای خلاف داده و دیه کمتر از یک دهم هست همون حکم باطل تایید بشه و حقی ضایع بشه

۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

خیر نمیتوانید به دادستانی کل شکایت کنید و باید شکایت کیفری ضرب و شتم علیه ایشان مطرح نمائید تا بعد از اثبات به مجازات حبس محکوم شوند.

گفتگو با وکلای آنلاین ۱۷ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۷۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۲۸۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۱۸۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۶۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۷۹,۰۰۰ تومان

مشاوره‌های حقوقی مرتبط