🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

ایشان از من شکایت کرده به دادگاه برم برای تهدید و توهین من برای دفاع چه می توانم بکنم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۶۱

بنده از شریک کاریم شکایت کردم حقوقی برای اصل پول شراکت و سود حاصله و کیفری برای اسناد و کارهای غیر قانونی که در شراکت با من انجام داده من ضبط عنوال ایشان را هم انجام دادم من در واتس اپ وقتی عصبانی بودم چند کلمه به ایشان نصبت دادم ( فهش ) نه زیاد بی ادبانه البته معتقدم که حرفهایی که زدم حقش بوده
و دیگر هیچ کجا جلوی هیچ کی کاری به غیر از راه قانون کاری نکردم
حالا ایشان از من شکایت کرده به دادگاه برم برای تهدید و توهین
من برای دفاع چه می توانم بکنم

۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
اصولا برنامه واتساپ قابل پیگیری نیست مگر اینکه اسکرین شاتی از چت های شما موجود باشد و بتواند اثبات نماید و نیز اینکه بفرموده شما احتمالا اثبات این کلمات بعنوان فحش شاید سخت باشد

گفتگو با وکلای آنلاین ۲۱ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۰۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۱۸۹,۰۰۰ تومان

سلام
اینکه برای دفاع چه اظهار کنید نیازمند اطلاع بیشتر در خصوص محتوای پیامک ها و غیره است.

در مورد استناد به مکاتبات واتساپ شما میتوانید صرفا نسیت به تعلق موارد توهین انکار کنید و اصلا منکر شوید که حساب کاربری واتساپ متعلق به شمااست و انکار کنید. دعوی ایشان به همین حد با انکار شما محکوم به رد میشود.

مشاوره‌های حقوقی مرتبط