🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

ایشان پس از گذشت بیش از چهار سال پول مرا پس نمی دهد؛ برای گرفتن حقم چکار بایستی انجام دهم؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۴۷۱

باعرض سلام و تشکر
من در سال ۱۳۹۴ مقدار ۳۷ میلیون تومان پول به شخصی داده ام ایشان پول را در شرکت خود به کار گرفته است. هیچ مدرک امضاء شده ای از ایشان بابت پولی که داده ام ندارم. فقط پرینت واریزی به حساب و شماره چکی که مبلغ ۱۰ میلیون از پول را داده ام در اختیار دارم. ضمنا سه نفر ( دو نفر مرد و یک خانم ) از این موضوع اطلاع کامل دارند. اکنون ایشان پس از گذشت بیش از چهار سال پول مرا پس نمی دهد. لطف کنید مرا راهنمایی بفرمائید برای گرفتن حقم چکار بایستی انجام دهم؟
سپاسگزارم

۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام چون چند نفربعنوان شاهد ومطلع اطلاع دارندکه نامبرده مشغول ادامه شما است و به انضمام مدارکی که دارید دادخواستی تحت عنوان مطالبه وجه برعلیه ایشان به دادگاه حقوقی شکایت نماید تقاضای محکومیت به پرداخت اصل پول با تاخیر تادیه ازسال ۱۴۹۴,تااجرای حکم را از دادگاه بخواهید دادگاه بعداز صدورقراراستماع شهادت شهود وعنداللوزم ادای شهادت آنان خوانده را به پرداخت اصل وجه وتاخیر تادیه محکوم‌مینماید

گفتگو با وکلای آنلاین ۲ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۶۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۱۹۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان

همین مدارک برای طرح دعوی استرداد وجه کفایت میکند . از طذیق دفاتر خدمات قضایی میتوانید دادخواست استرداد را مطرح نمایید .

در دفاتر خدمات قضایی دادخواست استرداد وجه طرح کنید و از آن سه نفر هم به عنوان شاهد استفاده کنید

سلامبا مراجعه به دفاتر خدمات قضایی دادخواست مطالبه وجه را مطرح نمایید

مشاوره‌های حقوقی مرتبط