🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

ایشون به چه دلیلی میتونه منو به دادگاه بکشونه؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۳۸۷

سلام من یک پسر بیست ساله هستم.و با دختری دوست بودم.ابتدا از طرف اون پیشنهاد صورت گرفت و من هم چون اولین دختری بود که پیشنهاد میداد قبول کردم و میگف که بدجور عاشقتم. ایشون از من هم بزرگتر بودن.
ولی طی زمان بعضی کاراش منو از خودش زده کرد. اینک قبل من با چن نفر بوده و حتی سمت دوستای خودمم رفته بود تا باهاشون دوست بشه. منم شرطم این بود که اگه با من باشه نباید سمت دیگران بره. حالا با ایشون رابطه داشتم ولی نه اینکه پردشو بزنم. از طرف خونوادش تهمت هایی به من زده شد بعد اثبات هم شد که دروغه.الان اون دختره بزور میگه با من باش عاشقم باش و چون قبول نکردم منو میخاد بکشونه دادگاه . بنظرتون ایشون به چه دلیلی میتونه منو به دادگاه بکشونه؟
لطفا زودتر ج بدین خ ممنون.

۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام و احترام.

یکی از مواردی که ایشان می توانند در دادگاه مطرح نمایند، ادعای روابط نامشروع هست که البته هر مجازاتی تعیین شود برای هر دو طرف اجرا می شود.

پیشنهاد می شود در پیگیری اینگونه موارد با وکیل یا کارشناس حقوقی مشورت و همفکری داشته باشید.

سربلند و پیروز باشید.

گفتگو با وکلای آنلاین ۸ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۷۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۶۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۶۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان

سلام
ایشان فقط مبنی بر ارتباط نامشروع میتوانند به دادگاه مراجعه نمایند که در اینصورت مجازات جرم شما برابر خواهد بود.
جز این مورد عنوان مجرمانه ای دیگری متوجه شما نخواهد بود.

با سلام. در صورت شکایت رابطه نامشروع شما به دادگاه میبایست مراجعه نمایید منتها همچین شکایتی برای هر دو طرف مجازات شلاق را دارد.

مشاوره‌های حقوقی مرتبط