🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

این آشنای ما قراره به ازای استفاده از مدارک من به من مقداری پول بده؛ این کار از نظر قانونی ممنوعه یا نه؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۸۹۴

سلام
یکی از اشنایان تعدادی خودرو ثبت نام نموده و برای ترخیص آن ها نیاز به ارائه کارت ملی و شناسنامه کسی است که طی یک سال گذشته ماشین ثبت نام نکرده و تبعا بعد از اینکه من مدارک رو بهش بدم ماشین به نام من میشه و باید ماشین رو به خریدارش انتقال بدم
این آشنای ما قراره به ازای استفاده از مدارک من به من مقداری پول بده. خواستم ببینم این کار از نظر قانونی ممنوعه یا نه؟

۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
اسناد هویتی وسیله شناسایی افراد است که به وسیله آنها افراد می‌توانند هویت و تابعیت خود را ثابت و از حق خود دفاع کنند.
خواستم ببینم این کار از نظر قانونی ممنوعه یا نه؟
در واقع ظاهر اقدامات صحیح اما باطن آن را باید مراقب باشیدتا سوء استفاده از کارت هویتی شما نشود نحوه استفاده از آن‌ را در دقت کنید که دچار برخی مشکلات نشوید

گفتگو با وکلای آنلاین ۱۶ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۱۸۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۱۹۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان

از نظر قانونی خلاف محسوب شده. اما بسیاری از افراد از این طریق اقدام میکنند.

مشاوره‌های حقوقی مرتبط