🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

این اقا میتواند برای اذیت کردن دوباره ی من پرونده ای به دادگاه ببرد؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲,۸۵۷

من مطلقه هستم. ۷ سال پیش مرد مجردی از من خواستگاری کرد. و من با اطلاع مادرم ‌مدتی نزدیک ۲ ماه با ایشان در رابطه بودم. به اصرار ایشان صیغه ی شفاهی بین خودمان خواندیم. البته من مادرم دامادمان، خواهرم و دوستم را در جریان قرار دادم‌. البته مادر دوستم از مدرسین مکتب و مبلغین مذهبی هستند و شرایط صیغه را از دوستم و دفتر مرجع تقلید پرسیدیم و گفتند نیازی به ثبت و شاهد نیست. در این مدت یک بار به اصرار اقا با هم رابطه داشتیم‌. چون من ۶ سال بزرگتر بودم و ایشان معتقد بودند باید قبل از ازدواج شرایط جنسی را بررسی کنیم. پس از نزدیک ۲ ماه من جواب منفی دادم و ایشان مزاحمتهای فراوانی در اینترنت برای من و دوستانم ایجاد کردند که پرونده ی ان در دانشگاه موجود است. حالا پس از گذشت ۷ سال ایا این اقا میتواند برای اذیت کردن دوباره ی من پرونده ای به دادگاه ببرد؟؟ ایا رابطه ی من با ایشان قابل اثبات است؟ البته سیم کارت به نام من نبود.ایا اگر ایشان مدعی رابطه بدون صیغه شوند و قصدشان اذیت کردن من باشد، با شهادت شاهدانی که در جریان بودند، صیغه قابل اثبات است و رابطه ی ما شرعی بوده؟؟؟

۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
جای نگرانی نیست
ایشان اگر از شما شکایت کند بر اثر رابطه نامشروع خودش هم درگیر این پرونده خواهد شد فلذا اگر خانواده تان در جریان صیغه بوده اند به عنوان شاهد میتوانید در دادگاه حاضر نمایید

گفتگو با وکلای آنلاین ۹ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۷۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان

مشاوره‌های حقوقی مرتبط