🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

این خانم قصد شکایت از راننده ماشین را دارد، آیا میتواند؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۵۴۳

با سلام ، راننده در حال رفتن به عقب بود تا ماشین را پارک کند و به علت متوجه نبودن به خانمی زده و به بیمارستان منتقل شده در دو مرحله آزمایش و بررسی دکتر اعلام کرد که کاملا سالم هست این خانم ، حالا این خانم قصد شکایت از راننده ماشین را دارد و قصد آن دیه هست آیا برای خانم امکان پذیر هست و پلیس در محل حاضر شده و کروکی کشیده . باتشکر

۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

میتوانید شکایت خود را مطرح کنید تا رسیدگی شود در صورت اثبات تقصیر و صدمات به شما میتوان دیه دریافت کنید

گفتگو با وکلای آنلاین ۲۰ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۱۸۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۷۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۱۹۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان

سلام
در صورتی که ایشان متحمل هیچ گونه آسیب جسمی از تصادف مطروحه نشده باشند امکان شکایت برای ایشان وجود ندارد و
اما علی ایحال جهت اطمینان از این امر می‌توانند با مراجعه به پزشکی قانونی خواستار بررسی مجدد آسیب های احتمالی شوند

درود برشما
تحت هر شرایطی خسارت زیاندیدگان سوانح رانندگی باید پرداخت بشه چه راننده مقصر باشه چه در وقوع سانحه دخیل باشه .
زیاندیدگان سوانح هم در صورت تایید پزشکی قانونی دیه و ارش جراحاتشون رو از راننده مطالبه میکنند

درصورتیکه از حادثه واقع شده آسیب چه جانیوبامالی به شخص وارد شده امکان طرح دعوی هست درغیراینصورت خیر

سلام. میتواند شکایت کند . دادگاه با بررسی مدارک و همچنین با ارجاع به پزشکی قانونی، ونظر پزشکی قانونی دیه ای را مشخص و حکم صادر میکند

مشاوره‌های حقوقی مرتبط