🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

بابت اغفال و فریب با وعده ازدواج، چگونه از او شکایت کنم؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۳۲۲

سلام
من ۱۶ سالم که بود یکی‌ ۱۵ سال از خودم بهم گفت با هم باشیم البته این آقا شمارمو وقتی که داشتم به کارمند شیرینی فروشی برای سفارش کیک میدادم بدون اجازه برداشتند حرفای قشنگ قشنگ زد گفت به خانوادت بگو من به مامانم گفتم گفت با هم نباشین من گفتم گفت باشه بعد دوباره اومد گفت دوستت دارم و بعد بهم گفت با هم باشیم منم گفتم خانوادم گیرن اونم گفت من خودم درستش میکنم گذشت و گذشت ما باهم به مشاوره رفتیم با مادرهایمان بعد از اون مشاوره مادرشون زنگ زدن و مادرم مخالفت کردن و ما هم مخفیانه با هم بودیم منو به دفتر خودشون بردن و به این عنوان که همه ی دوست پسر و دوست دختر ها این اعمال را انجام میدهند رابطه داشتیم ، پدرم یک روز من را تعقیب کرد و بودن من با این آقا را فهمید و من را در خانه حبس کرد ایشون هم روز بعدش از دوستم خبری از من گرفتن و باز هم گفتن با هم باشیم و چند ماه گذشت و میانه ی من با خانوادم بهم ریخته بود و این آقا هم با من در ارتباط بود و بعد از چند ماه گفت با هم نباشیم و من هم به التماس کردن که برگرد الان ۱۸ سالمه و فهمیدم این آقا چه صدمه ی بزرگی به من زده و من هم میخوام ازشون شکایت کنم البته الان هیچ کدوم از چت ها و حرف ها را ندارم و واقعا نیازمند کمک هستم

۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام.درصورت از بین رفته یا صدمه بکارت او حتما محکوم به پرداخت مهریه میباشد. چیزی حدود ۱۰۰میلیون تومان. ولی صرف شکست عشقی یا اغفال بارضایت هم نتیجه ای برایتان حاصل نمیشود. موفق باشید

گفتگو با وکلای آنلاین ۳ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۷۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۶۵,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۶۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان

مشاوره‌های حقوقی مرتبط