🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

بابت این همه سال تاخیر میشه ازشون خسارت گرفت؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۲۵۸

سلام. بنده سال ۹۰ سه دنگ از خونه‌ای در حال ساخت رو خریداری کردم. در مبایعه نامه ذکر شده که سال ۹۱ باید سازنده سند این سه دنگ ملک رو به بنده تحویل بدن. و تا چند ماه پیش به بهونه بدهی به دارایی و پایان کار هنوز سند رو نگرفته بودن و تحویل بنده ندادن. الان سند آماده شده.
میخوان به نام بزنن.
قبل از انتقال سند باید این کار انجام شه یا بعد از به نام خوردن سند هم میشه درخواست خسارت کرد؟
ضمن اینکه در این ۸ سال بنده قصد فروش اونجا رو داشتم اما به دلیل نداشتن سند خیلی زیر قیمت منطقه قیمت میذاشتن.

۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درصورتیکه در قرارداد خسارتی معین شده باشد تحت شرایطی می توان خسارت گرفت

گفتگو با وکلای آنلاین ۷ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۷۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۲۸۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۲۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۸۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۶۵,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۶۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان

با توجه به قرارداد فی ما بین در صورتی که خسارت ناشی از عدم انجام تعهد پیش بینی شده باشد قابل مطالبه خواهد بود

بله در قرارداد پیشبینی میشد که باید خسارت تاخیر پرداخت شود

مطالبه خسارت باید در قرارداد قید شود و قصور طرف مقابل نیز ثابت شود .

اگر در قرارداد ذکر شده باشد می توانید خسارت تاخیر د ر ایفای تعهد را مطالبه نماببد

سند را تحویل بگیرید و سپس جهت گرفتن خسارت درخواست خسارت تاخیر در انجام تعهد دهید

درود
می توانید خسارت تاخیر در ایفای تعهد را مطالبه کنید.

مشاوره‌های حقوقی مرتبط