🎉 کد تخفیف ۲۵,۰۰۰ تومانی: BV25
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

بابت لغو قرارداد میشه شکایت کرد؟

پرسیده شده
۱۵ پاسخ ۳۵۳

سلام خسته نباشید
من برای اجرای تاسیسات ساختمان با صاحب ملک قرارداد بستم و ۷۰درصد کار رو پیش بردم صاحب ملک قرارداد رو پاره کرده و الان نفر جدید آورده برای کارکردن من چجوری میتونم شکایت کنم؟

۱۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام و عرض ادب
فوری ترین کاری که باید انجام بدهید؛ تامین دلیل اقدامات انجام شده است. تا قبل از اینکه فرد جدیدی که آمده، کاری پیش ببرد، شما باید از شورای حل اختلاف محل وقوع ملک، درخواست تامین دلیل نمایید تا کارشناس میزان پیشبرد پروژه و کارهایی که شما انجام داده اید را ثبت و ضبط کند تا بعد به استناد همین نظریه و گواهی کارشناسی بتوانید در دادگاه ادعا کنید که چه میزان از تعهدات و پیشبرد پروژه توسط شما انجام شده بوده و ...
امحاء قرارداد نیز به منزله از بین رفتن آن و رفع تعهدات متقابل مصرح در آن و ضمانت اجراهای آن نیست فلذا پس از تامین دلیل، باید برای ایفای تعهدات قراردادی به طرفیت ایشان طرح دعوا نمایید که با توجه به عدم وجود نسخه کاغذی قرارداد، توصیه به اخذ مشورت تخصصی از وکیل میشود.

گفتگو با وکلای آنلاین ۴ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۶۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۱۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۱۸۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۳۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۶۰,۰۰۰ تومان

با سلام شما با ارائه دلایلتان مبنی بر اثبات قرارداد ،دادخواست الزام به ایفای تعهد را به طرفیت ایشان مطرح نمایید

با سلام
پاره کردن سند قرارداد به معنی از بین رفتن ماهیت حقوقی و اعتباری آن نیست، می توانید ضمن اعلام آمادگی برای انجام و تکمیل مابقی تعهداتتان مطابق با قرارداد، الزام مالک به ایفای تعهدات را به موجب طرح دعوا مطالبه کنید.

با سلام اقداماتی که شما می توانید انجام دهید بستگی به مفاد قرارداد دارد. با توجه به اینکه امکان خروج از قرارداد به صورت یک طرفه وجود ندارد بنابراین در صورت آمادگی برای انجام تعهد از جانب شما ، می توانید الزام ایشان به انجام تعهدات را بخواهید.

سلام ، با توجه به شروط قراردادی و اثبات پاره. نمودن قرارداد از طریق شهود و دلایل و مدارک دیگر

سلام
درخواست کارشناسی دهید و با حضور شاهد شکایت خود را پیگیری نمایید

شما مستحق اجرت انجام کار تا روزی که قرارداد رو انجام دادید هستید.
و برای تعلق خسارت و وجه التزام باید محتوای قرارداد بررسی گردد.به صرف پاره کردن قرارداد،قرارداد فسخ یا باطل نمیگردد

مشاوره‌های حقوقی مرتبط