🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

بابت پول و خسارت و قیمت روش که دروغ گفته چکار باید بکنم؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۳۵۴

با سلام من ۱/۵ سال پیش در یک املاک مبلغ ۴۰ میلیون تومان دادم و یک اپارتمان شریکی با املاک خریدم که بعد بفروشیم برای سود و کار اپارتمان برج ۱۱ پارسال فروخته و میگوید بعد از یکسال با اینهمه تورم خانه سودی نداشته و بعد از ۶ ماه هنوز ۵ تومن از پولم را هم نتوانسته ام که بگیرم و پولها ای هم که گرفته ام به بدبختی حالا اگر بخواهم از دستش شکایت کنم بابت پول و خسارت و قیمت روش که دروغ گفته چکار باید بکنم ممنون

۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود. بدون مطالعه ی قرارداد پاسخ مناسبی قابل ارائه نخواهد بود. کلی گوئی در مسائل حقوقی نیز مفید نخواهد بود. با یک وکیل مشاوره حضوری داشته باشید.

گفتگو با وکلای آنلاین ۲ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۷۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۲۸۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۲۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان

با سلام
برای اظهار نظر دقیق و پاسخگویی مناسب بهتر است قرارداد یا مبایعه نامه شما رویت شود
اما در کل اگر طلبی از ایشان دارید میتوانید از طریق دادگاه اقدام به مطالبه اصل و تاخیر تادیه آن نمایید

با سلام
قرارداد و مدارک شما باید مطالعه و بررسی شود

سلام.وقتی در ملکی شراکت باشد اصل بر این است که هرکس میزان دانگ یا سهم خود مالک است بر اساس میزان سهام خود دادخواست ثمن و خسارت تاخیر تادیه و خسارات دادرسی بدهید و شماره کاری املاکی و ماشین اگر دارد به عنوان تامین خواسته معرفی کنید

بستگی به قرارداد فیمابین شما و شریکتان و همچنین مدارک و اسنادی دارد که در اختیار دارید . توصیه میشود مشاوره حضوری با یک وکیل داشته باشید .

با سلام
در این خصوص باید قرارداد فی مابین شما بررسی شود .

مشاوره‌های حقوقی مرتبط