بابت چک اقدامی نکرده؛ چه باید کنم؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۳۰۴

سلام
من یه برگه چک به تاریخ ۹۹/۹/۱۰ دارم و مشتری من بهم گفت چند روز صبر کن ۱ ملیون کم دارم همه جا برای کرنا تعطیل است ۳ روز دیگه طلا میفروشم ۱ میلیون رو واریز میکنم که حسابم پر بشه بری چک و بگیری الا دیگه جواب نمیده باید چه کار کرد

۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود
اولا گواهی عدم پرداخت از بانک مربوطه اخذ
دوما، مطابق گواهی عدم پرداخت چک را مطالبه نمایید. (از دفاتر خدمات الکترونیک قضایی دادخواست یا تقاضای صدور اجرائیه نمایید)

گفتگو با وکلای آنلاین ۷ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۲۸۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۷۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۸۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۶۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۱۹۸,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان

نسبت به اخذ گواهی عدم پرداخت از بانک اقدام و دادخواست مطالبه وجه چک را از طریق دادگاه اقدام کنید

با سلام
شما باید در مدت ۱۵ روز از تاریخ سررسید به بانک مراجعه ودر صورت عدم موجودی گواهی عدم پرداخت دریافت کنید تا بتوانید جهت مطالبه وجه چک از امتیازات قانونی بهره مند شوید.

سلام
گواهی عدم پرداخت از بانک بگیرید و از طریق دفاتر خدمات الکترونیک قضایی، درخواست صدور اجرائیه کنید.

شما بایدظرف ۱۵روز ازسررسیدچک نسبت به اخذگواهی عدم پرداخت اقدام نمایید تااز امتیازات اسنادبهره مند شوید

چک را برگشت بزنید به همراه گواهی عدم پرداخت مبلغ چک را مطالبه نمایید

درود
گواهی عدم پرداخت بگیرید و مبلغ چک را مطالبه نمایید.

مشاوره‌های حقوقی مرتبط