🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

باغ من جزء اراضی ملی شده، چه باید بکنم؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۴۲۹

سلام خسته نباشد.
من یه باغ ۱۲۰۰۰متری دارم برای تغییر کاربری برق اقدام کردم. ولی باید اداره جهاد کشاورزی و منابع طبیعی تایید می کرد. اداره جهاد تایید کرد ولی وقتی به اداره منابع طبیعی مراجعه کردم به من گفتن باغ جز اراضی ملی شده در صورتی که قدمت باغ بیش تر از۳۵ سال من فقط از مدارک قولنامه شورای روستا رو دارم.
لطفا راهنمایی کنید.
چه اقدامی بکنم؟

۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
شما باید به برگ تشخیص اراضی ملی از مستثنیات در کمیسیون ماده واحده تعیین تکلیف اراضی موضوع ماده ۵۶ قانون جنگل ها و مراتع اعتراض و تقاضای ابطال برگ تشخیص مزبور را داشنه باشید.

گفتگو با وکلای آنلاین ۳ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۷۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۲۸۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۸۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۸۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان

به اداره منابع طبیعی مراجعه کنید

با سلام بایستی پس از مراجعه به اداره منابع طبیعی مستندات و رای و برگه تشخیص و اسناد و صدور سند به نام دولت را دریافت نمایید و مستند به عکس های هوایی اراضی و مطالب مندرج در سند ملک و همچنین نظریه کارشناس منابع طبیعی و سایر ادله مانند شهادت اهالی محل یا شورای محل و تحقیقات محلی به حکم کمیسیون ماده ۵۶ قانون حفاظت و بهره‌برداری از جنگلها و مراتع کشور و اصلاحیه‌های بعدی آن و یا حکم کمیسیون ماده واحده در شعب محاکم ویژه مستقر در استان ها اعتراض نمایید.

نسبت به رای صادره اعتراض نمایید

سلام
مستندات مربوط به ملی شدن اراضی تان را بدست بیاورید در دیوان عدالت اداری شکایت کنید

بسمه تعالی : فرض سوال حضرتعالی . احتمالا در تحدید اراضی که صورتگرفته متوجه نشدیدو مراجعه نکردید . به منابع طبیعی مراجعه و رای صادره که زمین شما رو جزو اراضی ملی قرار داده بخواهید ببنید از کدام مرجع قضایی رای صادر شده . بعد ازر همون شعبه پیگیری و اراضی را با ارائه اسناد مالکیت آزاد کنید

مشاوره‌های حقوقی مرتبط