بالا کشیدن کل اموال با سوءاستفاده از آلزایمر پدر قبل از فوت

پرسیده شده
۷ پاسخ ۸۰

سلام، عموی من قبل از مرگ پدربزرگم که آلزایمر داشتند خونه ایشون رو به نام خودش زد (با گول زدن پدربزرگم چون ایشون آلزایمر داشتن) و بعد از فوت پدربزرگ خونه رو بالا کشیده. الان بقیه فرزندان چه کار میتونن کنند برای گرفتن حقشون؟
چون خونه باید بین فرزندان تقسیم میشد.

۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام محجوریت در زمان معامله باید اثبات شود

گفتگو با وکلای آنلاین ۱۲ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۲۸۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۷۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۲۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۶۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۱۸۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۵۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان

سلام باید اثبات کنید که در زمان امضا پدر بزرگ شما محجور بوده باتوجه به مدارکی که در اختیار داشتید از جمله مدارک پزشکی یا گواهی پزشکی قانونی و شهادت شهود و البته کار تخصصی است پیشنهاد می شود یک وکیل دادگستری شمارا همراهی کند.

درود بر شما، دوست گرامی مستحضر باشید که بایستی بتوانید اثبات کنید پدر در زمان انتقال محجور بوده‌اند.

ابتدا باید محجوریت پدربزرگ در زمان انتقال سند اثبات شود . اگر پدرتان مدارکی برای اثبات موضوع دارد باید نسبت به تقدیم دادخواست تقاضای اعلام محجوریت اقدام نماید .

با سلام
بایستی با مدارک پزشکی و شهادت شهود اثبات گردد که پدربزرگتان در زمان امضا یا واگذری اموال خود ، دچار بیماری آلزایمر بوده است

سلام . باید بررسی شود که در زمان حیات چه نوع انتقالی صورت گرفته است .

با سلام
باتوجه به اینکه در زمان حیات انتقال داده شده است باید بررسی شود که در چه قالبی بوده است

مشاوره‌های حقوقی مرتبط