🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

باید از کسایی که پول به حساب شون واریز شده شکایت کنم؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۳۸۴

سلام
من توی سایت --------- تمام زندگیمو باختم . پرینت حسابم رو گرفتم . به حساب کارت بانک هایی توی ایران واریز شده . الان میخام شکایت کنم .به نتیجه میرسم؟ باید از کسایی که پول به حساب شون واریز شده شکایت کنم یا بگم قمار کردم . تو رو خدا راهنماییم کنید . حتی یه درصد هم اگه امکانش هست که پولم برگرده

۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود بر شما

هم میتونید شکایت کلاهبرداری اینترنتی تنظیم کنید هم اینکه معاملات مربوط به قمار اساسا باطل هستند و بر همین مبنا میتونید دادخواست مطالبه وجه بدید

گفتگو با وکلای آنلاین ۴ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۷۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۱۹۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۶۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۱۸۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۱۹۰,۰۰۰ تومان

درود
اگر آن اشخاص را می شناسید یا به طرفیت کسانی که پول به آنها واریز کرده اید به استناد واریزی ها دادخواست مطالبه وجه بدهید.

در صورت شناسایی افرادی که به حسابشان واریزی داشته اید علیه آنها می توانید دادخواست مطالبه وجه مطرح کنید

تنها مزیت برای شما همین است که وجوه بحساب داخل ایران واریز شده. ومیتوانید طرح دعوی نمایید. و صاحبان حساب باید پاسخگو باشند که مبالغ توسط چه کسی برایشان واریز شده. بهرحال اگر مشخص نمایید که فریب خورده اید و توبه کرده اید قانون باشما مدارا خواهد کرد

با درود اگر شماره حساب دارید و افراد را می‌شناسید بله علیه آنها طرح شکایت نمایید

در صورت اطلاع از افرادی که به حسابشان واریزی داشته اید میتوانید مطالبه وجه را به طرفیت آنها مطرح کنید .

مشاوره‌های حقوقی مرتبط