🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

با اثبات این رابطه که فراتر از یک رابطه عادی است؛ میتوانم حضانت دخترم را بگیرم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۸۷

یکساله خانمم با شخصی رابطه دارد من از تعداد زیادی از پیامهای آنها از روی گوشی خانمم عکس گرفتم که خیلی زشت و رکیک هستند آنها حتی با هم قرار رابطه گذاشته بودند و این از روی پیامها کاملا مشهود است و حتی زمان رفت و برگشت خانمم به شهرستان محل اقامت آن شخص هم معلوم هست چون چند ماه جدا بود و در همان شهرستان خانه ای اجاره کرده و ۳ بار رفت و آمد داشته، تعدادی از مدارک من از طریق کپی برنامه واتس آپ خانمم انجام شده آیا قابل اثبات هست بخاطر دختر ۳ ساله ام که می‌خوام از زیر دستای آلوده این خانوم بیرون بیاد، ما هنوز جدا نشدیم حتی سه ماه بهار امسال هم خونه بودجه با قرار زشت ورفت شهرتان و دوباره برگشت خونه پدرش حتی بخاطر اون شخص هم گفت بچه را نمی خواهم من می‌خوام با اثبات این رابطه فراتر از یک رابطه عادی است و این از روی پیامها مشخصه فقط قاضی باید تایید کنه می‌خوام حضانت دخترم را بگیرم،متشکرم

۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

به دفتر خدمات الکترونیک قضایی مراجعه و به اتهام رابطه نامشروع علیه ایشان اقامه دعوا کنید و در صورت اثبات بابت سلب حضانت اقدام کنید.

گفتگو با وکلای آنلاین ۱۱ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۴۷۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۵۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۱۸۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۶۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان

با سلام
با اثبات این امر و روابط نامشروع ایشان ، شما میتوانید عدم صلاحیت زوجه را در دادگاه اثبات و ایشان را سلب حضانت نمایید .

مشاوره‌های حقوقی مرتبط