🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

با استناد به واتساپ و فضای مجازی، میتواند شکایت کند؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۲۵۱

از یکی از اشنایان صد میلیون طلبکارم، حالا که از طریق قانونی طلب پولم و کردم واسم اسکرین شات فرستاده که قبلا عکس از ایه های انجیل و چت از مسیحیت واسم فرستادی از طریق واتساپ، از نظر شما میتونه کاری کنه؟

۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

مستند به ادله همچون فیش واریز یا شهادت شهود می توانید دادخواست مطالبه وجه دهید

گفتگو با وکلای آنلاین ۲ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۶۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۱۹۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان

درود
خیر قابل پیگیری نمی باشد‌.

طلب شما ارتباطی به موضوع اسکرین شات ندارد و می توانید دادخواست مطالبه وجه تقدیم دادگاه نمایید در خصوص تهدید نیز می توانید شکایت خود را علیه ایشان ثبت کنید

خب این موضوع که گفتید چه ربطی به طلب و حساب فی‌مابین شما داره؟ اگه شما برای طلب خودتون مدرکی دارید ادامه بدین ، اونم می‌تونه دفاع کنه و الان اگه قصد اخاذی به دلیل پیامهای قبلی شما رو داشته باشه براحتی میتونید به استناد شکایت قبلی خودتون ، محکومش کنید

مطالبه قانونی حقوقتون چ ارتباطی با اون پیام ها و اسکرین شات داره؟در صورتیکه اتهامی ب شما نسبت دادند با استناد ب اون تصاویر و پیام ها میتوانید منکر شوید و در واتساپ قابل ردیابی و پیگیری نیست...در ضمن این تهدید ایشون برا ترسوندن و چشم پوشی از حقتون هست ک ب هیچ وجه نباید کوتاه بیاید و قانونا حقوق خودتون رو تمام و کمال مطالبه کنید

کاربر گرامی هرگونه تهدید در فضای مجازی حتی اگر منجر به نتیجه نشود قابل تعقیب و پیگیری است ‌

خیر گفته های شما مربوط به طلبکار بودن نیست و قابل پیگیری نمیباشد

مشاوره‌های حقوقی مرتبط