🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

با استناد به چه بند و ماده ای لایحه اعتراضی تنظیم کنم و بگویم تا ۵ سال بیشتر افت تعلق نمیگیرد؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۸۲۳

سلام عرض ادب،با اتومبیل تصادف کردم و مقصر حادثه شناخته شدم و زیان دیده از محل بیمه شخص ثالث بنده جبران خسارت نموده،و حالا از بنده به جهت افت قیمت خودرو،تامین دلیل و تقاضای مطالبه خسارت نموده.کارشناس مربوطه ۵ میلیون افت قیمت در نظر گرفته، خودرو او مدل ۹۳ و ۶ مدل از مدل روز پایین تر است.در سوال قبلی وکلای محترم در پاسخ به سوال بنده مبنی بر اینکه به چند مدل پایین از مدل روز افت قیمت تعلق میگیرد فرموده بودن تا ۵ سال،لذا با توجه به اینکه خودرو خواهان ۶ مدل از مدل روز پایین تر است بنده با استناد به چه بند و ماده ای لایحه اعتراضی تنظیم کنم و بگویم تا ۵ سال بیشتر افت تعلق نمیگیرد؟؟؟

۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

موضوع افت قیمت خودروهای کمتر از ۵ سال در قانون تعریف نشده بلکه عرف رایج در میان کارشناسان می باشد . حال ممکن است کارشناسی برای خودروی بیش از ۵ سال نیز به جهت وضعیت نگهداری و کم بودن استهلاک قائل به افت قیمت گردد که در این صورت منعی وجود ندارد .

گفتگو با وکلای آنلاین ۱۹ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان

سلام
عمدتا قضات افت قیمت را بین ۵ تا ۶ سال در نظر میگیرند

مشاوره‌های حقوقی مرتبط