🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

با اشکار بودن جرم ضرب و جرح عمدی و اقرار متهم به ان و صدور رای نهای دادیاری، دادگاه کیفری باید در چه مدت رسیدگی کند؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۵۰۰

با سلام
ببخشید در مورد پرونده ضرب و جرح عمدی و با اقرار متهم به جرم خود و صادر شدن رای نهایی دادیاری مبنی بر گناهکار بودن متهم و ارجاع به دادگاه کیفری.
دادگاه کیفری باید چند وقته جواب دهد؟

۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
ایتدا جلسه رسیدگی تشکیل و مراتب رسیدگی می شود و نهایتا رای صادر میشود که حدود ۴ ۵ ماه زمان میبرد

گفتگو با وکلای آنلاین ۱۷ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۶۹,۰۰۰ تومان

سلام
دادگاه کیفری اقدام به تعیین وقت می نماید و معمولا هر مجتمع و شهر وقت های متفاوت با توجه به حجم و شلوغی مجتمع می دهند

سلام
با لحاظ قرار دادن ازدحام کار شعبه نمی‌توان زمان مشخصی برای این موضوع ارائه نمود

با سلام
رسیدگی به پرونده در دادگاه گیفری پروسه اجرایی بوده و بر حسب شعبه رسیدگی کننده نمی توان زمان دقیقی اعلام نمود.

با سلام ووقت بخیر
بعداز تحقیقات دادسرا و صادرشدن قرار نهایی که درصورت صدورقرار مجرمیت بستگی به شعبه رسیدگی کننده که برونده به دادگاه ارجاع شود.

مشاوره‌های حقوقی مرتبط