🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

با اظهار کذب تمکین از جانب زوجه؛ می بایست چه اقدام متقابلی انجام بدم؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۶۵۲

سلام. زوج هستم. همسرم دو سال پیش به تمکین محکوم شده و تا امروز به منزل خود باز نگشته است. گویا روز جاری بدون اینکه به بنده اطلاع بده به محل سکونت بنده مراجعه کرده و مامور آورده و صورتجلسه کرده که من اومدم ایشون نبوده منزل. در حالیکه اون تایم بنده سر کار بودم.

۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

ابتدا بیان این نکته که در صورت اثبات اینکه همسر شما دو سال پیش منزل را ترک و مراجعت ننموده اند و اینکه صرفا با حضور زوجه در منزل مشترک و عدم حضور شما صرفا نمیتواند تمکین زوجه را اثبات نماید .....

گفتگو با وکلای آنلاین ۱۸ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۱۸۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۱۹۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان

سلام چنین اقداماتی چندان ملاک عمل واقع نمی‌شود و شما هم می‌توانید در ساعات مختلف شبانه روز عدم حضور ایشان را گواهی نمایید

با سلام
شما در صورت اثبات اینکه همسر شما دو سال پیش منزل را ترک و مراجعت ننموده اند و اینکه صرفا با حضور زوجه در منزل مشترک و عدم حضور شما صرفا نمیتواند تمکین زوجه را اثبات نماید .
موفق باشید

اقدام ایشان مؤثر نیست چه اینکه با حکم عدم تمکین شما، اصل بر عدم تمکین است و زوجه باید تمکین خود را اثبات کند.
ضمنا می توانید وفق ماده ۱۶ قانون حمایت خانواده مصوب ۵۳ دادخواست تجویز ازدواج مجدد تقدیم کنید.

مشاوره‌های حقوقی مرتبط