🎉 کد تخفیف ۲۵,۰۰۰ تومانی: BV25
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

با اعتراض به صدور کیفرخواست و یا دفاعیه مناسب با اینکه سابقه کیفری ندارم و اینکه سنم هم زیر ۱۸ سال است میتونم تبرئه شم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۳۳۰

سلام
یه چاقویی بوده تو بوته ها یکی از نیروی های بسیج پیدا کرده و به گردن من انداخته از اول کلانتری تا بازپرسی گفتم که مال من نبوده و انکار کردم ولی بعد مدتی وقتی داخل سایت داشتم روند پرونده رو میخوندم دیدم اتهام حمل سلاح سرد از بین رفته و اتهام تحقیات مقدماتی ساخت وسیله برای ارتکاب جرم جایش را گرفته و جلب به دادرسی داده اند و در نهایت بازپرس دستور صدور کیفرخواست داده اند در صورتی که فقط یکبار همان روز بعد از کلانتری منو خاسته اند میخاستم بدونم با توجه به اینکه من انکار کردم و حتی ماموران نیروی انتظامی هم اونجا نبوده اند چجوری جناب بازپرس دستور کیفرخواست داده است؟

۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود
با توجه به ارائه دفاعیات و انکار کردن و نداشتن مدرک قانونی شما تبرئه خواهید شد.

گفتگو با وکلای آنلاین ۲۱ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۱۹۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۰,۰۰۰ تومان

دفاعیات خود را در دادگاه مطرح نمایید، اگر هیچ دلیلی مبنی بر ارتکاب جرم توسط شما نباشد ممکن است...

با سلام
در صورت تکذیب و ارایه دفاعیات و اعتراض به این امر میتوانید از خود رفع اتهام نمایید

مشاوره‌های حقوقی مرتبط