🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

با اقرار و تحقق لوث می توان وجود استشهادیه را اثبات کرد؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۳۱۲

در یک دعوا متهم نزد قاضی اقرار کرده که صورت جلسه شده که شاکی ضرب جرح نشده است و افرادی هم امضا کرده اند.
متاسفانه صورت جلسه در پرونده نیست.
شاکی هم حتی قبول دارد متن صورت جلسه چه بوده و حاضر است سوگند یاد کند.
وبه مراتب تحقق لوث هم نزد قاضی انجام شده و شاکی قسم خورده که مورد ضرب جرح متهم قرار گرفته و رای به نفعش صادر شده است.
آیا با توجه به اینکه صورتمجلسه وجود ندارد ولی اقرار متهم هست و همچنین شاکی گفته که براساس همین صورتمجلسه سوگند یاد کرده اگر متهم صورت مجلسه ای جدید با همین متن برای تجدید نظر بیاورد میتوان براساس اقرار متهم و تحقق لوث شاکی نبود صورت مجلسه اول را که براساس ان حکم صادر شده اثبات کرد؟ یا حتما بایستی خود صورت مجلسه در پرونده حضور داشته باشد وجود اقرار متهم و اقرار شاکی بر قبول وجود صورت جلسه اول که حکم براساس ان صادر شده ؟علت تحقق لوث در رای بیان نگردیده است.

۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
حتما باید خود صورت جلسه اول باشد و الا باید دنبال دلایل جدید باشید

گفتگو با وکلای آنلاین ۲۰ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۱۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۵۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان

مشاوره‌های حقوقی مرتبط