🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

با ایجاد مزاحمت پی درپی در نصف شب، چگونه از او شکایت کنم؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۶۵۸

استادان محترم و محبوب
با سلام اینجانب ۵۰ سالم و خودم فرهنگی هستم یک سال مونده تا بازنشسته بشوم بنده در مورد فرزند ۲۵ تمامی مراحلی که در گردن اینجانب وجود دارد به نحو احسن انجام دادم ۲ بار ازدواج کرده سرباز فراریه و چندین مورد به زندان رفته باز پشتش بودم و ۸ ساله از من جدا زندگی میکند حالا بنده با سه طبقه زندگی میکنم نصف شب میاد شیشه ها شکسته میگه بیا بیرون کار دارم پول بده اگر شما دو نفر به داد من نمیای وای به خانواده و خود من زنگ میزنم به ۱۱۰ فورا میاد یه صورتجلسه رفت آقا به ما ربطی نداره درحال من و خانواده ام و حتی دو خانواده همسایه ناشناس به خاطر من با نگرانی شدید روبرو هستند چه کار کنیم آواره هستیم مضافا به صورت دسته جمعی سه خانواده شکایت کردیم قاضی دستور شورا را اعمال کرده اما اون به درد ما نمیخوره ما به جد نیاز شدید و رسیدگی داریم از محضر استادان و وکیلان معزز درخواست عاجزانه داریم در این مورد ا قدامات جدی و رسیدگی فوری اعلان نظر محبت فرمایند تا بتوانیم به صورت آبرومندانه ادامه زندگیم را انجام بدهیم حسن نظر وکیلان مجرب و متعد در این مورد موجب امتنان ماست.

۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام با تهیه شکوائیه در دفتر خدمات الکترونیک قضایی موضوع را از دادسرا پیگیری کنید.

گفتگو با وکلای آنلاین ۱۴ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۱۸۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان

ابتدا موضوع را به واحد حفاظت و پیشگیری اجتماعی دادستانی محل مطرح تا در صورت امکان با مذاکره حل شود در صورت عدم حل شکایت کیفری مطرح کنید

با سلام
با تهیه استشهادیه بعنوان ایجاد مزاحمت و ایراد خسارت علیه ایشان در دادسرا با پیوست گزارش پلیس شکایت نمایید

شما ضمن شکایت از نامبرده گزارش پلیس را استناد و میتوانید در خصوص شکستگی شیشه و ... تامین دلیل

با دستور جدید رئیس قوه قضائیه پرونده ابتدا به شورا ارسال و بعد از شوراه به دادسرا ارسال می شود و این امر طبیعی است

باید به اتهام ایجاد مزاحمت و ایراد خسارت عمدی شکایت نمایید تا در دادسرا تحت تعقیب کیفری قرار گیرد .

با سلام
تنها راه شکایت از طریق دادسرا و با تنظیم استشهادیه محلی مبنی بر ازار و اذیت و تهدید و تخریب و سایر موارد میباشد

مشاوره‌های حقوقی مرتبط