با این تفاسیر خواستم بدونم دیه ۵ درصد من به نرخ دیه سال ۹۹ محاسبه خواهد شد یا نرخ دیه سال ۱۴۰۰؟

پرسیده شده
۲۱ پاسخ ۲۵۸

با سلام و عرض تبریک سال نو خدمت همه وکلا و اساتید محترم و متعهد عرصه وکالت، امیدوارم در سال پیش رو و همه سالها اول سلامت و تندرست باشید و بعد شاد و پیروز ان شاالله
بنده در تابستان ۹۹ تصادف کردم و بعد از اتمام دوره درمان و مراحل قانونی دادگاه گیفری راننده مقصر رو به پرداخت ۵ صدم دیه کامله در حق من محکوم کرد ، پرونده بدون اعتراض به چند روز که دقیقا روزهای پایانی سال ۹۹ بود به اجرای احکام رفت و من ده روز مهلت داشتم که به اجرای احکام مراجعه کنم ولی متاسفانه نوبت اینترنتی اجازه ثبت نوبت نداشت و سال ۹۹ به اتمام رسید حالا بعد از ایام نوروز ۱۴۰۰ نوبت گرفتم که برم اجرای احکام
ایا شرکت بیمه و اجرای احکام ممکنه به من ایراد بگیره که چرا قبل از عید نوروز و در همان روزهای پایانی سال ۹۹ مراجعه نکردی ؟؟؟
ممنونم و سپاسگذارم از بذل توجه و راهنمایی همه شما عزیران

۲۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام محضر شما بزرگوار
عنایت داشته باشید دیه به نرخ روز محاسبه و پرداخت می شود

گفتگو با وکلای آنلاین ۱۱ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۲۶۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان

بسمه تعالی
باسلام
وقت بخیر
دیه به نزخ روز و براساس دیه سال ۱۴۰۰ پرداخت میگردد مگر اینکه شرکت بیمه؛در روزهای پایانی سال، دیه را پرداخت نموده باشد که در این صورت دیه توسط شرکت و براساس قانون جاری پرداخت شده و به نرخ روز محاسبه نخواهد شد.
موفق باشید

دیه به نرخ روز پرداخت می شود.

بنام خدا،دیه باید به نرخ روز پرداخت شود.

با درود..
در موضـوع پرداخت دیه؛ ملاک همـواره محاسبه دیه بر اساس نرخ سال و روز پرداخت می باشـد..

سلام
دیه به روز محاسبه می شود .

دیه به نرخ روز پرداخت می گردد

مشاوره‌های حقوقی مرتبط