🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

با این صدای ضبط شده و تهمت و تهدید میتونم شکایت کنم؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۳۳۷

منزلی در کرج دارم که مدیر اونجا تماس گرفتند و تهدید کردن که مستاجر من فراری میدن بدون خیچ بدهی و مشکلی از جانب من و فقط معترض بودم مشاع خر پشتی رو برداشتند و انباری کردن و هزار توهین و بی ادبی دیگر...

۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

به دفتر خدمات الکترونیک قضایی مراجعه و به اتهام توهین و تهدید علیه ایشان اقامه دعوا کنید

گفتگو با وکلای آنلاین ۸ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۱۸۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۴۰۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان

صدای ضبط شده دلیل محسوب نمیشود ولی از اماره است و شما میتوانید طرح دعوی کنید

صدای ضبط شده در دادگاها عنوان دلیل محکمه پسند حساب نمیشود

با سلام
متاسفانه صرف داشتن صدای ضبط شده برای دادگاه اماره میباشد نه سند .
بهتر است در صورت داشتن پیامک و یا شهودی بر توهین و تهمت و افترا بر علیه شخص اقامه دعوی نمایید

با سلام
صدای ضبط شده دلیل محسوب نمیشود ولی از اماره است و شما میتوانید طرح دعوی کنید

تهمت مجازات جدا گانه ای داره ک بستگی ب میزان کلمات گفته شده شدت کم یا زیاد است اما معمولا جزای نقدی و حبس مجازات تهمت میباشد.
تهدید و توهین هم جداگانه رسیدگی میشود. صدای ضبط شده اماره قانونی هستند اما شما میتوانید اقدم کنید

سلام
میتوانید با مراجعه به دفاتر خدمات قضایی شکواییه توهین و تهدید تهمت را علیه ایشان مطرح نمایید

مشاوره‌های حقوقی مرتبط