با این وکالت میتوانند اقدام به انتقال محجور به مرکزی دور از محل اقامتش برای مداوای وی انجام دهد یا فقط قیم میتواند؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۳۵۸

حکم حجر شخصی بعلت جنون صادر شده و قیم قانونی نیز برای ایشان تعیین شده و البته قیم در شهر و استان دیگری زندگی میکند و با موافقت دادستانی قیم از همان ابتدا برای پیگیری و انجام امور اداری محجور به شخص ویگری وکالت داده که کلیه امور اداری مربوطه را بنمایندگی ایشان انجام دهد و با توجه به اینکه ایشان برادر شخص محجور میباشد و علاوه بر امور اداری بلحاظ دلسوزی و حس برادری که نسبت به برادر محجور خود دارد میخواهد در خصوص مکان زندگی محجور و نحوه رسیدگی به سلامت و درمان محجور اقدام کند آیا این اختیار را دارد که علیرغم مخاافت ها و اجازه دیدن و عیادت محجور را از جانب زن و فرزندان محجور نمیدهند با این وکالت اقدام به انتقال محجور به مرکزی دور از محل اقامتش برای مداوای وی انجام دهد یا فقط قیم میتواند؟

۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام و ارادت
ایشان میتواند موضوع را به اطلاع دادستان برساند و با اخذ اجازه کتبی دادستان اینکار را انجام دهد .

گفتگو با وکلای آنلاین ۱۰ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۷۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۲۸۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان

با توجه به درخواست قیم و موافقت دادستان با اعطای وکالت به برادر محجور در کلیه امور و در صورتی که این انتقال به مصلحت محجور باشد منعی در انتقال وی به محل مورد نظر نمی باشد

مشاوره‌های حقوقی مرتبط