🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

با این وکالت نامه یا دست نوشته محضری میتوانم بدون اجازه پدر ازدواج کنم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۳۲

سلام .
بنده ۲۲ ساله هستم پدر و پادرم مطلقه هستن و من با مادرم زندگی میکنم .
پدرم در محضرخانه دست نوشته ای به جهت حضانت من به مادرم داده است و محضر دار هم مهر کرده .
و همچنین من یک وکالت نامه تام الاختیار از پدرم دارم .
پدرم یک معتاد هست .
اگر نشود چگونه از دادگاه نامه بگیرم؟
چقدر زمان میبرد که دادگاه نامه بدهد؟
ایا حضور پدر در دادگاه الزامی است؟

۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
اگر طی دست نوشته یا وکالت نامه پدرتان حق ازدواج به شما داده باشد دیگر نیازی به اجازه پدر نخواهد بود
و اگر وکالتی در دست نیست با تنظیم دادخواست اجازه ازدواج و ارایه ان به دادگاه و معرفی فردی که قصد ازدواج با او را دارید دادگاه با بررسی پرونده و در صورت صلاحدید اقدام به صادر کردن دستور ازدواج برای شما خواهد نمود

گفتگو با وکلای آنلاین ۴ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۷۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۱۹۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۶۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۱۸۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۱۹۰,۰۰۰ تومان

اگر در وکالتنامه رسمی ، پدرتان اختیار ازدواج را به شما تفویض نموده باشد منعی برای این کار نخواهید داشت در غیر اینصورت باید از طریق دفاتر خدمات قضائی دادخواست تقاضای صدور اذن ازدواج را مطرح کنید تا در دادگاه بررسی شده و حکم لازم صادر شود . مدت زمانی که برای اتخاذ تصمیم طول میکشد نیز بستگی به دادگاه مربوطه و حجم کار و پرونده های آن داشته و قابل پیش بینی نیست .

مشاوره‌های حقوقی مرتبط