🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

با بی تفاوتی و کتک زدن و آزار و اذیت نسبت به فرزند، چگونه برخورد قانونی شود؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۱۹

سلام من پسر ۲۲ ساله هستم از ۱۳ سالگی کار میکنم تو چند تا کار هم استاد کارم ولی هیچ حمایتی از پدرم نمیبینم کار هایی هم که من بلدم نیازمند سرمایه هست ولی نمیتونم سرمایه جمع کنم چون تو این سن هم هر دو سه ماه منو کتک میزنه و از خونه بیرون میکنه منم اون پولی که جمع کردم مجبور میشم خرج کنم اون وقت هایی هم که خونه هستم فقط غر میزنه حتی حموم هم نمیزاره برم میگه آب و هدر میدی من میخوابم صدای آبگرمکن تو سرم میافته و فلان جوری شده که همه آشنا ها و همسایه ها فکر میکنن کار خلافی کردم که پدرم منو از خونه بیرون میکنه و کتک میزنه من آخرین فرزندشم ولی از زن دومش تنها فرزندم ۲ تا خواهر دارم و ۳ تا برادر از لحاظ دارایی هم معمولیه میتونه ۵۰ یا ۱۰۰ میلیون بهم سرمایه بده کاری شروع کنم ولی به اون یکی بچه هاش میده به من نه

۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

"با سلام"
بهتر است موضوع را ریش سفیدانه به کمک اقوام حل نمایید

گفتگو با وکلای آنلاین ۸ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۱۸۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۸۹,۰۰۰ تومان

ب بزرگتر فامیل مراجعه کنید یا ب شورای حل اختلاف محل. این وضعیت باید در نقطه ای اتمام داشته باشد . اگر برطرف نشد طرع دعوی کنید در دادسرا و قانون حمایت از خانواده شمارا راهنمایی خواهد کرد

مشاوره‌های حقوقی مرتبط