🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

با تصادف با ماشین پارک شده و فرار؛ من که‌ هیچ شاهدی ندارم باید چکار کنم؟

پرسیده شده
۱۳ پاسخ ۱,۴۳۲

ماشین من کنار خیابان در محل‌ قانونی پارک بوده و یک ماشین به اون زده و فرار کرده، یک رهگذر شماره ماشین رو یادداشت کرده و زیر برف پاکن ماشین من گذاشته و رفته‌. الان من که‌ هیچ شاهدی ندارم باید چکار کنم. آیا می‌تونم با شکایت چیزی رو ثابت کنم؟ . فقط یک نفر شماره ماشین رو برای من گذاشته

۱۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اگه بتوانید با بازبینی دوربینهای سازمان ترافیک می توانید ثابت نمایید

گفتگو با وکلای آنلاین ۲۳ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۱۹۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان

سلام بنظربنده به کلانتری محل اطلاع می دادید و تقاضای بازبینی دوربین محل و تقدیم دادخواست بر علیه آن راننده خودرو متواری

بله تنها دلیل و مدرک شما اگر همان پلاک است از همان پلاک شکایت کنید.

از مالک پلاک اعلامی شکایت کنید ممکن است با کارشناسی تصادف مشخص گردد..در چنین مواقعی باید با پلیس تماس گرفت تا در صحنه حاضر شود و صورتجلسه گند.

درود
بله می توانید از پلاک شکایت کنید.

سلام
با توجه به داشتن شماره پلاک خودرو مقصر، می توانید علیه مالک آن اقدام نمایید. با کارشناسی بدنه خودرو مزبور و بررسی محتویات دوربین های ترافیکی (در صورت وجود) ادعای شما قابل اثبات خواهد بود. ضمنا از کسبه محل پرس و جو نمایید. شاید شاهد حادثه بوده باشند.

سلام با داشتن صورت جلسه پلیس و پلاک خودرو شکایت خودرا از طریق دفاتر الکترونیکی قضایی ثبت نمایید موفق باشید

مشاوره‌های حقوقی مرتبط