🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

با تهدید به مرگ و نداشتن امنیت جانی؛ چگونه اقدام کنیم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۶۶۵

برادری دارم که به شیشه اعتیاد دارد. از وقتی همسرش رفته اومده و پیش پدر و مادرم زندگی میکنه و مصرف شیشه اش هم زیاد شده یک بار توی خونه زد و خورد و با مادرم داشت که شکایت کردیم و دادگاه فرستادش کمپ که کلی هزینه کردیم و برگشت دوباره بد تر شد. الان پیش همه فامیل تهدید میکنه که پدرم رو تیکه تیکه میکنم و مادرم رو سرش رو جدا میکنم و بردادرم رو میکشم و ..... که چرا نرفتید دنبال زنم و برشگردونید مقصر شمایید.
من هم جدا از پدر و مادرم هستم و همیشه نگران که نکنه کاری بکنه اخه پدرم پیره نمیتونه از خودشون دفاع کنه.
لطف کنید و راهنماییم کنید. خانواده من امنیت جانی ندارن. چکار میتونم بکنم. خواهشا راهنماییم کنید

۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام علیه وی به جرم تهدید به قتل شکایت نمایید در صورت اثبات به مجازات حبس محکوم می شود

گفتگو با وکلای آنلاین ۹ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۴۷۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۶۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۱۸۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان

سلام.
استشهادی با همین موضوع تنظیم کنید و بدهید کل خانواده امضا نمایند.بعد دادخواستی تحت عنوان تهدید مطرح نمایید و شکایت کنید.

مشاوره‌های حقوقی مرتبط