با توجه به اینکه از ایرانسل استعلام صورت پذیرفته و سیمکارت های ما در آن گوشی فعال بوده چه باید کرد؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۱,۰۶۰

با سلام بنده و خانمم دو تا سیمکارت اعتباری ایرانسل داشتیم که زیاد استفاده نمی کردیم و مفقود هم نشده است و در نزد بنده نگهداری می شد و بیتر در کیف مدارک ماشین بود .الان یه نفر شاکی داریم که گوشی اش به سرقت رفته و مدعی است سیمکارت ما در آن گوشی فعال گردید ه است در حالی که سیمکارت ها در نزد بنده می باشد . و از طرفی یک نفر دیگر نیز مثل ما است و شاکی از او نیز به خاطر استفاده از سیمکارت در آن گوشی شاکی است . حال با توجه به اینکه از ایرانسل استعلام صورت پذیرفته و سیمکارت های ما در آن گوشی فعال بوده چه باید کرد؟ چگونه میتوان دفاع کرد. بنده خودم حسن شهرت دارم و سابقه سوئی ندارم و کارمند می باشم . با تشکر

۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

مشابه این پرونده داشتم شما فقط باید از طریق استعلام شروع فعالیت سیمکارت خود در گوشیتان تا تاریخ روز سرقت گوشی شاکی رو تائیدیه بگیرید . و برگ برنده شما اینه بعد از روز سرقت گوشی شاکی یکبار سیم کارتتان را در گوشی شخصیتان استفاده کرده باشد . ضمنا در استعلامات اپراتورها علاوه بر شماره تلفن شماره ای دی ID خود شاسی سیم کارت هم درج میشود .

گفتگو با وکلای آنلاین ۶ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۶۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۱۹۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۱۸۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان

بایستی استعلام نمایید که آیا به جز این سیم کارتها برای این شماره ها سیم کارت دیگری صادر شده است یا خیر .

مشاوره‌های حقوقی مرتبط