🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

با توجه به اینکه این کار باز پرس تخلف محرز از قوانین کیفری می باشد، چطور از باز پرس شکایت کنم؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۱۸۹

طبق مبایعه نامه نصف ثمن معامله پرداخت شده است.برای نصف دیگر قرار دفتر خانه گذاشته شد که خریدار موظف شد نصف دیگر ثمن را در موعد مقرر پرداخت وهمزمان وکالت بلا عزل دریافت نماید.در موعد مقرر خریدار مبلغ مربوط را نداشت.فروشنده گان که ۴ نفر ورثه بودند،مطابق بند ۹ مبایعه نامه اظهار نامه فسخ به خریدار ارسال کردند.
خریدار شبانه با چندین نفردر حالیکه احدی از وراث در خانه ساکن بود با تخریب درب وورود به منزل و صرب و شتم ساکن وی را از خانه فراری داده و خانه را با اثاث آن در تصرف خود قرار داده است.
در این رابطه تحقات کلانتری، شهادت چندین شاهد هم در کلانتری و هم در حضور بازپرس ونظریه پزشکی قانونی و نیز شماره وانتی که با آن اثاث را جابه جا نموده اند در پرونده موجود است.
تنها مبایعه نامه ای که اظهاریه فسخ به آن ارسال شده است و فسخ آن نیز در جریان داوری استان است وجود دارد.
متاسفانه بازپرس پرونده به هیچکدام از موارد بالا وحتی به سند رسمی ما توجه نکرده و فقط به خاطر مبایعه نامه تخریب و ورود به عنف و سرقت را رد کرده و تنها به ضرب و جرح آن هم به شرط قسم تفهیم اتهام نموده است. با توجه به اینکه این کار باز پرس تخلف محرز از قوانین کیفری می باشد می خواهم از باز پرس شکایت کنم اما، آیا می توانم به نتیجه برسم؟ و اینکه چگونه و از کجا شروع بکنم.
باتشکر

۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

به قرار صادره بازپرس ده روز پس از ابلاغ اعتراض بدین

گفتگو با وکلای آنلاین ۱۹ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۴۷۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۶۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان

با سلام
به قراری که صادر شده اعتراض کنید.

اگر به هر جهت می خواهید از بازپرس شکایت کنید ابتدا به واحد ارزشیابی و نظارت بر قضات دادگستری محل مراجعه کنید. لیکن بهتر است شما به قرار منع تعقیب صادره اعتراض کنید

درود
به قراری که صادر شده می توانید اعتراض کنید.

بهتر است ابتدا به قرار صادره اعتراض کرده تا در دادگاه و مراجع بالاتر رسیدگی صورت گیرد .

مشاوره‌های حقوقی مرتبط