🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

با توجه به اینکه بدون دستور قاضی فروش انجام شده است میتوان از برادر، مشاور املاک و خریدار شکایت کرد؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۵۱۸

با سلام
زمینی به مساحت حدود ۶ هزار متر بوده که ارثی بوده که هزار متر آن برای پدر من بوده که فوت کرده و سهم من یک نهم اون هزار متر بوده
حالا برادر بزرگ تر اومده ملک رو فروخته به شخصی دیگر و در یک قولنامه دیگر از ورثه امضا گرفته که به آن فروختیم البته من امضا نکرده ام باقی هم مجبور شدن و امضا کردن حال این ملک مشاع بوده و حتی در زمان فروش به من اطلاع داده نشده
حال من شکایت کرده ام میخوام بدونم با توجه به اینکه این ملک بین تعداد زیادی مشاع بوده و بدون دستور قاضی فروش انجام شده است میتوان از برادر ، مشاور املاک و خریدار شکایت کرد چون بردار که امضا برای فروش نداشته و هر دو قولنامه در یک مشاور املاک بوده پس مشاور املاک هم مطلع بوده و خریدار هم قطعا باید مدارک رو چک میکرد

۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
بله میتوانید نسبت به طرح دعوا اقدام نمایید‌.

گفتگو با وکلای آنلاین ۲ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۷۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۱۸۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۶۵,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۱۹۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان

باسلام. پاسخ مثبت است. می توانید دادخواست ارائه داده و شاکی شوید.

مشاوره‌های حقوقی مرتبط