🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

با توجه به اینکه در مبایعه نامه هم بند اسقاط کافه خیارات حتی غبن به غیر از تدلیس نوشته شده؛ چه باید کرد؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۳۴۲

سلام و عرض ادب
لطفاراهنمایی بفرمایید
بنده در اسفند ماه سال ۹۷ ملکی خریداری کردم و طبق مبایع نامه قرار بر این شد که ۲۰ اردیبهشت سند انتقال و ۵ خرداد مبیع تحویل بنده گردد ولی فروشنده روز انقال سند به بهانه اماده نشدن به وقت دیگری موکول کرد و دقیقا در تاریخ ۴ خرداد اظهارنامه ای مبنی بر تبانی بنده و بنگاهی فرستاد که قیمت این نبوده و من فریب خوردم و خواهان فسخ معامله شد و همان روز دادخواست خیار تدلیس ر غبن داد و متعاقبا بنده اظهارنامه رو جواب و دادخواست جهت تحویل ا وانتقال سند دادم در همان ۵ خرداد بعد ایشان در تاریبا راهنمایی یک وکیل دادخواست خود رو مسترد داد و ادعای نبودن زمان خیار شرط در مبایه نام رو کرد که کلا مبایع نامه رو باطل کنه ولی چون جمله و تعهد ذکر شده اقاله بود محکوم شد و بعد از اینکه در دادگاه تجدید نظر نیز محکوم شد با اجرای حکم دادگاه ملک در تاریخ ۲۴ فروردین ۹۹ تحویل گرفتم و در تاریخ ۸ اردیبهشت سند توسط دادگاه به بنده منتقل شد ولی ایشان با توجه به نظر یک کارشناس اشنا که قیمت رو ۵۰ درصد بالاتر از خرید بنده در همان تاریخ اعلام کرده مجددا دادخواست اولش رو که مسترد کرده رو بنا قرار داده و دادخواست خیار تدلیس و غبن فاحش داده البته قیمتی که من خریدم همان موقع هم یه کم بالا خریده بودم
حال با توجه به عرایض بنده و اینکه در مبایع نامه هم بند اسقاط کافه خیارات حتی غبن به غیر از تدلیس نوشته شده نظر شما چیست و من چگونه دفاع کنم
ممنون از توجه شما

۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
چون مافه خیارات کردید دیگر حق فسخ ندارید
مگر تدلیش را ثابت کرد

گفتگو با وکلای آنلاین ۲۱ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۴۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۴۷۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۲۸۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۳۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۶۵,۰۰۰ تومان

این شرط بخاطر تحکیم قرارداد منعقده و عدم فسخ قرارداد پیش بینی شده است

با توضیحاتی که داده اید امکان فسخ تحت هیچ شرائطی وجود ندارد .

با سلام
اولا طبق شروط مبایعه نامه و اسقاط کلیه خیارات من جمله خیار غبن فاحش ، دیگر بهانه ای برای فسخ وجود ندارد
دوما بنا به فرموده شما و اینکه نظر کارشناسی میز برای قیمت مبیع اتخاذ خواهد شد لذا اگر قیمت ملک در تاریخ معامله قانونی بوده باشد لذا خواسته فروشنده رد خواهد شد

مشاوره‌های حقوقی مرتبط