🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

با توجه به اینکه سند قطعی الان به دستم رسیده آیا ممکنه این موارد ذکر شده روزی برای من دردسرساز شوند؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۳۷۲

با سلام. بنده حدود یک ماه پیش اقدام به خرید منزل کردم. در بنچاق مواردی ذکر شده که من نگرانم در آینده برام مشکل ساز بشن، در بنچاق آمده: ۱- بدیهی معوقه احتمالی (عوارض، مالیات، قبض و ...) برعهده متصالح است ۲- متصالح اقرار کرده مصالح ممنوع المعامله نیست ۳- متصالح اقرار کرده منزل در طرح نیست و مسئولیت آن را پذیرفته. ۴- متصالح حق شکایت از دفتر ثبت را ندارد. میخواستم بدونم با توجه به اینکه سند قطعی الان به دستم رسیده آیا ممکنه این موارد ذکر شده روزی برای من دردسرساز شوند؟ یا اینها موارد معمول جهت ذکر در بنچاق است.
۲- مگر چک کردن تمامی این موارد جزو وظایف دفتر ثبت اسناد نیست؟

۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باید مبایعنه نامه تنظیم می کردید نه قرارداد صلح. بهتر است زودتر تقاضی صدور سند از اداره ثبت بکنید

گفتگو با وکلای آنلاین ۱۸ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۷۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۲۸۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۵۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۶۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان

مشاوره‌های حقوقی مرتبط