🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

با توجه به اینکه من تا یک هفته دیگر هم باید پام در گچ باشد و امکان حرکت ندارم و فعلا خانه نشینم چه اقدامی باید انجام دهم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۱۲

باسلام
من در تاریخ ۲۶ تیر ماه ۹۹ در باشگاه سوارکاری در شهر جدید اندیشه زمانی که درحال سوارکاری بودم اسب سوارکار جلویی من بدلیل شل شدن رکاب به دستور مربی توقف کرد و زمانی که من با اسبم به نزدیک ایشان رسیدم اسب وی ترسید و رم نموده و شروع به جفتک انداختن نمود که یکی از ضربات جفتک اسب مذکور به ناحیه زانوی پای چپ من برخورد نمود و مسئول باشگاه و مربی با اعلام اینکه فقط کوفتگی ایجاد شده بنده را روانه منزل نمودند و متاسفانه شب حادثه زانوی من دچار تورم شدید شد که پس از مراجعه به پزشک مشخص گردید بنده دچار شکستگی سر استخوان نازک نی در قسمت زانوی چپ و پارگی رباط صلیبی و مینیسک زانو شدم والان حدود ۲۰ روز است که پای من کامل در گچ می باشد.حال سوال بنده این است که آیا امکان پیگیری حادثه و دریافت دیه و خسارت از باشگاه وجود دارد؟

۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
بله شما میتوانید اقدام قانونی و مطالبه دیه نمایید

گفتگو با وکلای آنلاین ۷ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۷۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۶۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۶۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان

سلام
چنانچه نامه معاینه پزشکی قانونی دارید دیه قابل مطالبه است

مشاوره‌های حقوقی مرتبط