با توجه به اینکه هیچ کس اطلاعی از او و دیگر همدستانش که در سرقت شریک بوده اند، ندارد الان بنده چه کنم؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۳۱۲

با سلام و وقت بخیر.
اینجانب ساکن شهر شیراز و مالک یک دستگاه ماشین سواری هستم، یعنی کارت و پلاک ماشین بنام خودم هست.ماشین را به یکی از آشنایان دادم و توافق کردیم که ایشان به تنهایی با ماشین من از تهران پوشاک بیاورد و در شیراز به فروش برسانیم و سود حاصله را تقسیم کنیم.
فردای روزی که توافق کردیم ایشان هم ماشین را برداشته و بمدت یکماه ناپدید شدند و گوشی خود را هم خاموش کرده بود و من هم چون ایشان مجرد بودند و زن و بچه ای نداشتند و تنها با نامادری خود زندگی میکردند به ناچار به دیگر بستگان که ایشان را می شناختند مراجعه کرده ولی همه اظهار بی اطلاعی کردند و سهل انگاری کرده و در این مدت از ایشان شکایت نکردم، چون فکر نمیکردم قصد سوء استفاده از ماشین را دارد، تا اینکه بعد از مدت یکماه از کلانتری شهرستانی در استان یزد با من تماس گرفتند و به آنجا مراجعه کردم.
در مراجعه به این شهرستان مرا به شهرداری فرستادند و در شهرداری مطلع شدم که قضیه ناپدید شدن ماشین چه بوده است.
شرح ماجرا اینکه : روزی که آشنای من ماشین را تحویل گرفته که به تهران برود و پوشاک بیاورد، بجای تهران به همراه سه مرد و یک خانم به شهرستانی در استان یزد می روند و ساعت چهار بامداد وارد پارکی شده و اقدام به سرقت چراغهایی شهرداری نموده که شهرداری هم شکایت کرده بودند و کار به دادگاه کشیده شده بود و که نهایتا توسط دوربین مدار بسته یکی از مغازه ای اطراف پارک پلاک ماشین را استعلام می کنند و شماره منو بدست میارن و با من تماس می گیرند. در مراجعه به شهرداری مذکور قضیه را تعریف کرده و گفتم که اصلا از این ماجرا بی اطلاع هستم و مدتهاست که نه از ایشان و نه از ماشینم خبری نیست و حاضر شدم خسارت شهرداری بابت چراغها را بپردازم.و پس از پرداخت خسارت به شهرداری بابت چراغها رضایت شهرداری را گرفته و آن را روی پرونده دادگاه گذاشتند و بعدا ابلغی دریافت کردم و در مهلتی که دادگاه گذاشته بود با عنوان دفاع از جرم انتسابی تحصیل اموال مسروقه در دادگاه حضور یافته و باز هم کل قضیه را تعریف کردم و گفتم که ماشین هم هنوز به دست من نرسیده، که با قرار کفالت سی میلیونی یک کارمند به شیراز بازگشتم.
بعد از مراجعه به شیراز مجددا با کسانی که فکر میکردم از ایشان اطلاعی دارند تماس گرفته و جریان سرقت از پارک را گفتم و التماس کردم که اگر کسی از وی خبری دارد بگوید که همه اظهار بی اطلاعی کردند و نهایتا چند روز بعد خودش تماس گرفت که ماشین را جایی نزدیک منزلمان پارک کرده و رفتیم ماشین را آوردیم و بعد دوباره گوشی را خاموش کرده بود. دو هفته بعد در شهر شیراز ماشین را زیر پای خودم توقیف میکنند که پیگیری کردیم گفتند اداره آگاهی شهرستان یزد دستور توقیف ماشین را داده که پس از مراجعه به یزد قاضی گفت حتما باید شخصی که ماشین دستش بوده را معرفی کنید که هر چه گفتم باور نکردند که من از این جریانات بی اطلاع بوده ام.
بنده هیچگونه سابقه کیفری ندارم و از شما بزرگواران خواهشمندم راهنمایی بفرمایید با توجه به اینکه شخص راننده کاملا ناپدید شده و هیچ کس اطلاعی از او و دیگر همدستانش که در سرقت شریک بوده اند، ندارد الان بنده چه کنم؟
آیا راهی برای رفع توقیف ماشین وجود دارد؟ یعنی دادگاه قبول میکند که بجای ماشین، سندی یا چکی یا سفته ای یا ضمانت کارمندی گرو گرفته شود و ماشین آزاد شود؟
دیگر اینکه اگر ماشین در توقیف بماند و شخص مفقود شده پیدا نشود نهایتا چه حکمی صادر می شود؟
آیا استشهاد محلی مبنی بر اینکه من از همه این قضایای سرقت و غیره بی اطلاع بوده ام فایده ای دارد؟

۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
شما برای تبرئه خود باید دو چیز را ثابت کنید
اول اینکه استشهادیه جمع آوری کنید که در زمان وقوع بزه شما شیراز بودید نه یزد
دوم اینکه خودرو خود را تحت تصرف آن شخص قراردادید و خودرو درزمان وقوع بزه در تصرف شما نبوده است

گفتگو با وکلای آنلاین ۱۹ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۱۸۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۱۸۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۱۹۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان

مشاوره‌های حقوقی مرتبط