🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

با توجه به اینکه کارت ملی هوشمند من در این مدت دست اینها بوده؛ ممکن هست که سوء استفاده ای کرده باشند؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۱,۱۱۰

باسلام
حدود ده روز پیش از اصفهان به کاشان مراجعه کردم برای خرید دو تخته فرش برای منزل به یکی از فروشگاههای کارخان جات اونجا مراجعه کردم و فرش مورد نیاز را خریدم فروشنده از من کارت ملی خواست و کارت ملی ام را دادم و کپی گرفت ولی من فراموش کردم که کارت ام را پس بگیرم بعد از ده روز از فروشگاه زنگ زدند که فرشها را ارسال کنند اعلام کردند که کارت ملی تون جا مونده و با فرشها بارنامه می کنیم و می فرستیم از اون موقع این موضوع نگرانم کرد که نکنه با توجه به اینکه کارت ملی هوشمند من در این مدت دست اینها بوده و خبر نداده اند سوء استفاده ای کرده باشند و بعد از مدتی گریبانگیرم بشه مثلا چکی پاس کرده باشند یا در یک محضری یا جایی از کارت ملی کپی برابر اصلی تهیه کرده باشند و درآینده در ثبت شرکتهای کاغذی یا هر مورد تخلف دیگری استفاده کرده باشند برای اینکه این نگرانی ام رفع شود چه اقدامی باید بکنم یا نگرانی ام بی مورد است؟
( نکته اینکه برای فرش هم فاکتور رسمی ندادند و گفتند اگر فاکتور رسمی بدهیم ۹% ارزش افزوده اضافه می شود) به نظرتان چکار کنم؟
می ترسم اعلام مفقودی هم بکنم کارت ملی ام باطل شود و با توجه به اینکه روند صدور کارت ملی جدید هم چندین سال طول میکشه یک مشکل جدید برام ایجاد بشه.لطفا اهنماییم کنید.باتشکر

۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

احتمال سوءاستفاده وجود دارد میتونید یک اظهار نامه رسمی واسشون ارسال و از خود رفع مسئولیت کنید

گفتگو با وکلای آنلاین ۱۵ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۱۹۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۸۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۷۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان

با سلام
دقت داشته باشید امکان سو استفاده از کارت ملی شما وجود دارد .پس به راحتی اسناد هویتی خود را در اختیار دیگران قرار ندهید .ولی در حال حاضر که اتفاقی نیفتاده که بخواهید اقدام قانونی کنید در فرض بروز اتفاق شما میتوانید از خود دفاع کنید نگران نباشید

احتمال سو استفاده از هر مدرک از جمله کارت ملی هوشمند وجود دارد

مشاوره‌های حقوقی مرتبط