🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

با توجه به این که بیمه تایید کرد پرداخت دیه به راننده رو میخواستم بدونم دلیل این رای چی بوده و آیا اشتباهی صورت گرفته و باید اعتراض کنم؟

پرسیده شده
۱۲ پاسخ ۲۰۱

سلام.
من به عنوان راننده مقصر حادثه که تصادفی جرحی بود، شکایت کردم برای استفاده از بیمه شخص ثالث و خودم جراحت داشتم. مراحل انتظامی و تاییده بیمه و... رو هم انجام دادم و قرار نهایی زیر از سوی دادسرا ابلاغ شده. ممنون میشم راهنمایی بفرمایید و این که چه کاری باید انجام بدم. با توجه به محتویات پرونده و تحقیقات انجام شده، کفایت و ختم تحقیقات را
اعلام و با استعانت از درگاه خداوند متعال به شرح زیر مبادرت به صدور قرار نهایی می نماید:
نظر به اظهارات شاکی و گزارش مرجع انتظامی و نظریه کارشناس تصادفات خودروی تحت تصرف و به رانندگی
شاکی به عنوان مقصر تصادف اعلام شده لذا اساسا موضوع دعوی شاکی فاقد وصف کیفری بوده و دارای ماهیت حقوقی می باشد نتیجتا در خصوص دعوی شاکی به لحاظ فقدان دلیل در انتساب بزه ذکر شده به متهم و با حاکمیت
اصل برائت موضوع اصل ۳۷ قانون اساسی و مستندا به ماده ۲۶۵ قانون آیین دادرسی کیفری مصوب ۱۳۹۲ قرار منع
تعقیب نامبرده صادر و اعلام می گردد. قرار صادره به استناد مواد ۲۷۰ و ۲۷۱ از قانون فوق الذکر ظرف مدت ده روز
پس از ابلاغ به تقاضای شاکی قابل اعتراض در دادگاه کیفری می باشد.دفتر محترم پرونده در اجرای ماده
۲۶۵ قانون آیین دادرسی کیفری مصوب ۱۳۹۲ به نظر دادستان محترم برسد.

ممنونم.

۱۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
قرار منع تعقیب صادر شده است

گفتگو با وکلای آنلاین ۲ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۱۸۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۶۵,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۶۹,۰۰۰ تومان

با سلام
منع تعقیب صادر شده

قرار منع تعقیب صادر شده

قرار منع تعقیب صادر شده است

قرار منع تعقیب صادر گردیده است.

منع تعقیب صادر شده است ...

سلام
از نظر کیفری منع تعقیب صادر شده اما خسارات از طریق حقوقی قابل مطالبه است .

مشاوره‌های حقوقی مرتبط