🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

با توجه به عدم اتمام طول درمان و صادر نشدن رای نهایی راهی جهت گرفتن دیه ی فرزندم به عنوان علی الحساب هست؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۵۸

با سلام وخسته نباشید بنده دارای پسر یک ساله ای هستم که بر اثر قصور پزشکی دچار مشکلات حرکتی شده و کمیسیون پزشکی قانونی سه نفره کادر پزشکی یعنی دکتر و دو تن از ماماها را مقصر اعلام کرده و طول درمان را تا پایان سن دو سالگی فرزندم تعیین کرده و الان بر اثر اعتراض اونا پرونده رفته به استان مجاور برای کمیسیون پنج نفره و هنوز نوبتمان نشده و تشکیل نگردیده الان بنده راهی دارم به بازپرس پرونده مراجعه کنم و علل الحساب مبلغی از دیه یا ارش را بگیرم که حداقل تا سن طلایی فرزندم از دست نرفته با تمام قوا برایش تلاش کنم چرا که هزینه های درمان کار درمانی و گفتار درمانی و ویزیت مکرر دکترهای متعدد که گاها بعضیهاشون در تهران و تبریز میباشن بسیار عرصه را به بنده تنگ نموده است و سرسام اور است. با توجه به عدم اتمام طول درمان و صادر نشدن رای نهایی راهی جهت گرفتن دیه ی فرزندم هست؟

۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بسمه تعالی : تا زمان قطعیت حکم مبنی بر محکومیت افرادی که فرمودید : خیر از نظر دادگاه نمیتوانید
اما با مراجعه به طرف دعوی و دادن ضمانت مبنی بر استرداد وجه ( در هر صورت چه ازنظری که از بیمه بگیرید و یا نگیرید )بهترین راه میتواند باشد

گفتگو با وکلای آنلاین ۳ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۱۸۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان

مشاوره‌های حقوقی مرتبط