🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

با توجه به قوانین بیمه ای که شرکت ها رو ملزم میکنه به جبران خسارات خودرو؛ امکان شکایت از این شرکت بیمه وجود داره؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۷۷

با سلام
امروز من تصادف کردم و پس از حضور افسر به عنوان زیان دیده شناخته شدم و مقصر قبول کرد برای پرداخت خسارت از بیمه شخص ثالث خودرو استفاده بکنه پس از حضور در واحد خسارت بیمه فقط مبلغ ۴ میلیون تومن برای من خسارت تعیین کردن در حالی که حدود ۲۰ تومن خسارت تعمیر و تعویض قطعات خودرو میشه ( با توجه به قانون خودرو متعارف و نا متعارف بر اساس دیه )
با تشکر

۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
اگر چنانچه بیمه طبق تعهدات مالی خود نسبت به پرداخت هزینه ها طبق قرارداد عمل ننموده باشد میتوانید علیه شرکت بیمه اقدام نمایید

گفتگو با وکلای آنلاین ۲۰ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۱۹۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان

سلام . در صورت عدم پوشش بیمه می توانیداز مقصر حادثه با تقدیم دادخواست مطالبه کنید

شما باید به قرارداد تنظیمی خود با بیمه استناد کنید در صورتی که در سقف تعهدات بیمه باشد باید بپردازد و شما می توانید اقامه دعوی کنید.

مشاوره‌های حقوقی مرتبط