🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

با توقیف خودرو توسط مامور کلانتری، چه باید کنم؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲,۰۹۹

سلام وقت بخیر
امشب من و دوستم با دو تا دختر که هم کلاسیمون هستن تو ماشین بودیم که پلیس کلانتری از راه رسید اول بخاطره اینکه تو روزای کرونایی بیرونیم تذکر داد بعد گفت دهنت بو میده که ما هیچی نخورده بودیم و بیخیال شد اخرش دخترارو تو ماشین دید گفت دختر بی حجاب دارید تو ماشین گفتم روسریش یه لجظه افتاده بود که رفت سراغ اونا و گفت بابات میدونه با اینا بیرونی و اینا زنگ بزن بهش دخترا بیچاره ها زله ترک شدن اخرش پلیس اومد به سربازش گف زنگ بزن جرثقیل و گشت ارشاد که تو همین حال دخترا از ترسشون رفتن پلیسه هم نرفت دنبالشون کارتای ماشینه منم داد بهم فقط پلاکمو تو دستش نوشت میخاستم بدونم چیکار میتونه بکنه ممنون میشم بگید

۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

وقت بخیر ، ایشان غیر از امر به معرف کار دیگری نمیتونند انجام دهند چون وظیفه راهنمایی و رانندگی نیست که همراه بودن دخترا با شما گیر بده . هیچ کاری انجام نمیده

گفتگو با وکلای آنلاین ۱۷ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۶۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۱۹۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۶۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان

مشاوره‌های حقوقی مرتبط