🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

با توقیف خودرو توسط پلیس، باید چکاری انجام بدم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۵۲۹

سلام، وقت بخیر.
من درگیر یک مشکل پیچیده شدم که واقعا نمیدونم چه کار کنم.
۴ ماه پیش برای بنده پیامک کشف حجاب امد و نتونستم پیگیری کنم و تقریبا ۳ هفته پیش هم بدلیل کارم که عکاسی هست با یک افسر که میخواست دوربین من ضبط کنه درگیر شدم و ماشین من به پارکینگ و پرونده را به دادیاری سپردن،الان قاضی دستور رفع توقیف ماشین صادر کردن ولی بدلیل شکایت پلیس امنیت اخلاقی نمیتونم برگه خلافی بگیرم که ماشین ازاد بشه و همینطور برای شکایت پلیس امنیت باید ماشین رو به پارکینگ مخصوص خودشون معرفی کنم،با توجه به شرایط باید چکاری انجام بدم؟

۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
به پلیس امنیت اخلاقی مراجعه نموده و نامه مربوطه را به دادسرا منتقل نمایید و ضمن گذاردن ضامنی می توانید خودرو را رفع توقیف نمایید

گفتگو با وکلای آنلاین ۲۰ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۱۹۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان

دراین مورد باید به پلیس امنیت اخلاقی مراجعه نمایید و اونجا گزارشی که علیه شما مبنی بر بی حجابی یا مورد دیگری است به دادسرا میدن میرین اونجا به عنوان اتهامی خود پاسخ داده وضامن میگذارید و نامه رفع توقیفی رو از همان شعبه میگیرید

مشاوره‌های حقوقی مرتبط