با تکمیل موجودی، در صورت شکایت دارنده چک، باز هم خسارت تاخیر قابل مطالبه هست؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۲۹۸

سلام
یک فقره چک به مبلغ ۲۵ میلیون تومان متعلق به بنده به علت کسر موجودی در سال ۱۳۹۷ برگشت شده است و طرف تاکنون هیچ اقدام برای شکایت نکرده است اگر من مبلغ چک را قبل از شکایت دارنده چک به حساب بریزم و آنرا برای چک مذکور مسدود کنم ( تا بانک به ایشان اطلاع بدهد ):
۲-اگر خسارت قابل مطالبه باشد، زمان محاسبه خسارت از تاریخ برگشت تا تاریخ تکمیل موجودی خواهد بود یا تا زمان وصول چک؟

۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
خسارت تاخیر تادیه فقط از زمان گواهی صدور عدم پرداخت تعلق می گیرد و قابل مطالبه است.

گفتگو با وکلای آنلاین ۱۱ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۲۸۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۷۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۲۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۶۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۱۸۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۵۵,۰۰۰ تومان

سلام ، با آروزی بهروزی برای شما ، شما اصل مبلغ چک رو مسدود میکنید و از زمان برگشت تا تاریخ واریز حق مطالبه خسارات رو خواهد داشت

خسارت تاخیر تادیه از زمان گواهی صدور عدم پرداخت تعلق می گیرد

از تاریخ برگشت چک تا زمان تکمیل موجودی خواهد بود
و چک برگشتی شما رفع سوء اثر خواهد شد

سلام .مبلغ را ب حساب واریز و رفع سواثر نمایید تاریخ خسارت تاخیر تادیه از تاریخ سررسید چک محاسبه میشود

با سلام
از تاریخ چک تا زمان وصول مطالبه ی خسارت میشود

میتوانید با واریز و توقیف وجه از برگشتی چک رفع اثر نمایید . بدیهی است خسارت تاخیر از زمان برگشت چک تا زمان تکمیل وجه قابل محاسبه است .

مشاوره‌های حقوقی مرتبط