🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

با خیانت تلفنی همسر چگونه میتوانم طلاق بگیرم؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۳۲۰

باسلام
من سه ماه بعد زایمان بطور اتفاقی دیدم همسرم با زنی در تماس هست که چت های کمی رو تونستم ببینم بخونم که هی عزیزم جانمو هی عکستو بفرست اینا بود بعد یه قبض انتقال وجه دیدم که مال یکماه قبل این اتفاق بود در صورتی که میگن تازع با هم اشنا شدن و چون همسرم در حال ترک مواد بوده و من هم بعد زایمان ازش دوری کردم با این خانم تلفنی! وارد مشاوره شده و راهنمایی خواسته اما من جزپیام و رفتار دوستانه و مشکوک چیزی از مشاوره و کمک به زندگیش به خودم ندیدم. اون خانم همشهریش هست و انگار شوهرم داره من کلا نابود شدم اما همسرم اعتراف نمیکنه که از کی با همم و چه پولی این وسط براش ریخته و اینکه تو حاملگیم دیدن اون میرفته با خوشحالی با نه مشاوره رفتم بعد دو جلسه میگه بچت سه ماهشه کجا میخای اواره شی بسوز و بساز ایا اعتبادش خیانتش و عدم ارتباطش با من و دروغگوییش دلیل برای طلاقم میشه که حقی و حقوقی برام قائل شن و اینکه بچم تکلیفش چیه میتونم تعهد بگیرم هرگز نیاد سراغ بچم؟ میگه سوال ازم نپرس من گفتم میخای ثابت کنی پرینت مکالماتت رو برام بگیر با حساب رو اما نگرفت با پا در میونی الکی منو برگردوند خونه اما من نمیتونم گذشته رو فراموش کنم

۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام، ادعای مطروحه نیاز به اثبات از طرف شما دارد و با صرف ادعا نمی‌توانید برای طلاق اقدام نمائید...

گفتگو با وکلای آنلاین ۱۹ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۷۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۶۵,۰۰۰ تومان

مشاوره‌های حقوقی مرتبط