🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

با دروغ و کلک اداره را گول زده که متولی ندارد که به مزایده بیاندازند که خودشان اجاره کنند؛ چه کنیم؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲۸۴

سلام ۱۰ سال پیش قبل پدرم فوت کند که متولی بوده کلی زمین و اب موقوفه به شوهرخاله ام اجاره و امانت دادیم حالا که نزدیک اتمام اجاره ایشان است فهمیدیم با دروغ و کلک اداره اوقاف نیشابور را گول زده که متولی ندارد که به مزایده بیاندازند که خودشان اجاره کنند البته سه گروهند عمویم ایشان، و پسر عموی پدرم تکلیف چیست ممنون

۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در صورت داشتن مدارک قابل اثبات به اداره اوقاف مراجعه در صورت عدم حصول نتیجه از طریق دادگاه اقامه دعوی کنید.

گفتگو با وکلای آنلاین ۱۰ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۷۹,۰۰۰ تومان

با سلام
در صورتی که برای ادعای خویش دلیل و مدرک یا شهودی دارید به اوقاف ارایه نمایید تا از این اوضاع جلوگیری شود
و اگر این موقوفه متولی خاصی دارد به اوقاف معرفی و در صورت عدم متولی از اوقاف تقاضای انتخاب متولی نمایید

سلام
در صورت اینکه دلایل کافی مبنی بر آن دارید در اداره اوقاف طرح دعوا نمایید !

سلام
اگر مدرک دارید باید به اداره اوقاف شکایت کنید

مشاوره‌های حقوقی مرتبط