با دریافت علی الحساب باید از راننده مابقی دیه را بگیریم؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۵۵۰

حدود دو سال پیش زمان عبور از خیابون ماشین بهم زد و پام شکست. چند ماه بعد از عمل جراحی و قرار دادن پلاتین توی پام، به دلیل بی کیفیت بودن، پلاتین شکست و مجبور شدم برای بار دوم عمل کنم. چون هزینه ها زیاد بود قبل از عمل دوم، مقداری از دیه را علی الحساب از بیمه گرفتم. الان یک سال از عمل دوم میگذره و هنوزم خوب نشده. یکی از دوستان گفت زمانی که شما علی الحساب از بیمه پولی رو دریافت میکنید بیمه همون موقع، مقدار ثابتی رو به عنوان دیه برای شما مشخص میکنه که دیگه تغییری نمیکنه. حالا اگه شما درمانت طول بکشه و پول دیه از اون مقدار بیمه بیشتر بشه باید باقی پول رو از راننده بگیری. آیا این حرف درسته؟ ما سرو کارمون با راننده میفته؟ راننده آه در بساط نداره.

۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بله معمولا در این موارد به دلیل اینکه بیمه دیگر حاضر به پرداخت دیه نمیباشد و یکبار آن را پرداخت کرده و یا سقف پرداختی دارد لذا باید علیه فرد مقصر شکایت برای مطالبه دیه کنید.

گفتگو با وکلای آنلاین ۳ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۶۵,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۱۸۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۱۹۰,۰۰۰ تومان

مشاوره‌های حقوقی مرتبط